Treklog Oy — Luonnollinen valinta

Treklog Oy:n toiminta jakaantuu kahteen ydinalueeseen: logistiikan konsultointiin ja Erä- ja Luontomatkojen tarjontaan pienryhmille.

Erämatkailu — mieleenpainuvia luontoelämyksiä

Matkatarjontamme keskittyy pääasiassa pienryhmille ja tuottaa elämysluonteisia luontomatkoja Suomessa. Palvelutarjontaan kuuluu kalastus, metsästys, luontoretket eri vuoden aikoina sekä majoitus luonnossa ja erähenkiset ateriapalvelut.

Lisäksi yhtiömme tarjoaa Special VIP-tason palvelukokonaisuuden, joka on suunnattu erityisille pienryhmille tai henkilölle jossa palvelu on erittäin korkealuokkaista ja laadultaan korkeatasoista.

Logistiikan konsultointi

Treklog Oy tuottaa laadukasta liikkeenjohdon konsultointipalveluita Venäjälle suuntaaville yrityksille, erityisesti logistiikkaa tarvitseville yrityksille. Treklog Oy:n kohderyhmänä ovat suomalaiset ja EU:n alueen yritykset, jotka tarvitsevat konsultaatiopalveluita Venäjälle etabloitumisessa tai siellä toimiessa. Yritys avustaa toimialasta riippumatta yritysten Venäjän strategian suunnittelussa sekä toiminnan kehittämisessä. Treklog Oy tukeutuu Venäjällä yhteistyökumppaneihin joiden kanssa palvelutarjonta sisältää aina markkinatutkimuksesta yrityksen toiminnan aloittamiseen sekä ylläpitämiseen.

Palvelut

  • Johdon konsultointi (Strategiat, suunnittelu, toteutus, ylläpito, seuranta, raportointi)
  • Liiketoiminnan tukeminen (asiakashankinta, myynnin tuki, valvonta, seuranta)
  • Yrityksen perustaminen ja etabloituminen Venäjälle, alkutoiminnot, hallinto)
  • Projektien avustaminen suunnittelusta toteutukseen
  • Logistiikan palvelutarjonnan ja yhteistyökumppaneiden kartoitukset
  • Muut erikseen sovittavat toimeksiannot